Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Dr. Jenny Wakelin is Human Givens Therapeut en verslavingscounsellor. Zij is een ervaren psycholoog en deed klinisch onderzoek op het gebied van depressies, stress en angst en trauma. Na haar promotie in de medische wetenschap heeft zij jaren als onderzoeker en in leidinggevende functies gewerkt voor diverse onderzoeksinstellingen en een multinational. Haar belangrijkste werkterrein tijdens deze periode was de psychiatrie. Vervolgens is ze zich gaan toeleggen op psychotherapie en counseling. Momenteel is ze voorzitter van de Vereniging Human Givens Nederland.

Carel Beynen is Human Givens therapeut en biedt coaching trajecten op het gebied van loopbaanbegeleiding en outplacement. Daarnaast is hij actief als bedrijfsadviseur, met name bij veranderingstrajecten. Als oud reserve officier werd hij getroffen door de enorme impact van trauma op de levens van militairen en hulpverleners. Toen hij kennis maakte met de initiatiefnemers van PTSD Resolution in het Verenigd Koninkrijk raakte hij onder de indruk van de effectiviteit van hun behandeling en stelde zich ten doel deze behandelmethode ook bereikbaar te maken voor veteranen en hulpverleners in ons land.

Anders Nielsen is Human Givens therapeut, verslavingscounsellor en mindfulness trainer. Tijdens zijn werk in een verslavingskliniek ondervond hij hoe sterk de correlatie tussen middelengebruik, dysfunctioneel gedrag en traumatische ervaringen is. Hij is een masterstudie aan het afronden in de klinische toepassing van mindfulness aan het Centre for Mindfulness Research and Practice van Bangor University in Wales.